Close
Close

27103 sayılı SGK teşvik hesabında istirahatli ve kısmı istihdamlı kişiler ortalama sayıyı etkiler mi?

Çalışan 1 kişi için 27103 teşvikten yararlanıyorum. Ortalama sayımdaki bir kişi kısmi zamanlı çalışmaya dönecek 27103 teşvikim devam eder mi?

Yeni işe aldığım kişi 27103 teşvikten yararlandıracağım ortalama sayım 1 kişi fakat bu bir kişi 2 ay sonra doğum iznine çıkacak 1 kişiyi raporlu gösterirken yeni aldığım kişiyi 27103 teşvik ile verebilir miyim?

Ortalama işçi sayısı değişmeyecekse teşvik devam eder. (part-time dahildir.)

Ay içinde ücretsiz izin veya istirahat raporu kullananlardan 0 gün 0 kazanç bildirilen sigortalılar da ortalama sigortalı sayısında dikkate alınacaktır.


Kaynak: İsmmmo
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Logomuhasebe karen ltd veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Related Posts